Sesongstarten nærmer seg

Dagene flyr unna som bare det, og datoen 10.01.09 står oppført fortere enn vi aner. Det går ikke mange dagene etter jul, før oppkjøringen er i gang. Før den tid skal det først og fremst testes. Jeg, som kartleser, må for det første få trenet litt på å lese noter i fart og Frank Tore ønsker seg nok noen flere kilometer bak rattet før sitt første vinterrally i Sigdal.

Ellers begynner bilen å se virkelig bra ut. Sponsormerker og navn gjorde sitt med utseende og den ser bedre og bedre ut for hver dag som går. Men ikke bare på utsiden er det fremgang. Alt annet begynner også å falle på plass mens noe av det som gjenstår er å montere et drivledd på drivakselen og deretter drivakselen på bilen.

 

Per Larsens interesse for bilsport er ikke akkurat det man kaller svak. Så når sønnen Frank Tore ikke har tid, har han ikke noe i mot å bruke litt tid ute i garasjen. I kveld fikk Almeraen skvettlapper også, samt noen andre ting som skulle stilles på. Faktisk med litt hjelp av undertegnede.
I skrivende stund er det 24 dager igjen til gjennomkjøringen starter i Sigdal. Det merkes på kroppen at det nærmer seg, og blir spennende å komme litt ordentlig i gang nå, antakeligvis med trening førstkommende helg… Tankene kommer nok ikke bare til å handle om jul de neste ukene nei, men heller mer om det som skjer andre helga i januar.

God jul alle sammen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s