Før Rally Hokksund

Det er allerede blitt tirsdag og det er ikke lenge før det er klart for årets tredje rally og mitt tredje rally som kartleser for Frank Tore. Vi føler allerede at stemningen i bilen er god, og at vi har samkjørt oss veldig godt. Det har vært veldig viktig for oss å fullføre de to første løpene, men de er ikke noe mindre viktig å fullføre fremover, helst med litt fremgang. Vi er absolutt fornøyde med Sigdal og Hadeland men vi er begge enige om å prøve og kutte ned differansen til klassens raskeste på hver fartsetappe.

Foto: Simen Næss Hagen – WH Foto

I Hokksund venter det to forskjellige etapper, nemlig Sirikjerkevegen/Saasen og Hoensvannet. Vi ser på begge som veldig krevende og verken jeg eller Frank Tore har kjennskaper til Saasenetappen så vi er spente på hvordan vi skal takle denne. Hårnålene nedover på slutten blir i hvertfall en ny utfordring. Noe som også blir nytt for oss er at det ikke er gjennomkjøring, så får vi se hva det resulterer i.

Slik forholdene er nå ser det rett og slett knallbra ut og det legger selvfølgelig ingen demper på gleden. For vi gleder oss begge to. Blir moro å kjøre rally i lokalområdet.
Det er påmeldt hele 13 biler i klassen vår (Kl 11), mot 10 i Sigdal og 11 på Hadeland. Moro med så mange deltakere, men muligheten til en topplassering blir mindre. Blant annet er den overlegene vinneren i Sigdal, Terje Kristoffersen påmeldt.
Ellers blir det spennende i klasse 9 med veldig mange som kan kjempe om seieren. Blir spennende å se hva Jørn Moen kan få til og ikke minst Tom Kristian Lien, som jo er en av tre førere i teamet.
Det er også verdt å merke seg at hele ti gruppe N4 biler stiller til start, hvor fire av dem er Subaru Cupbiler. Even Moan er den eneste som stiller i den grommeste klassen med sin Skodia Octavia WRC.

Når det gjelder NMK Rallycup for juniorer så ligger Frank Tore på andre plass for førerne, med Anders Kjær over seg. Etter to løp ligger jeg på en fjerdeplass blant kartleserne. De tre som har intatt “pallplassene” er Anders Larsen, Aleksander Braaten og Martin Otterstad.
For full oversikt trykk her.

Advertisements

One thought on “Før Rally Hokksund

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s