Alt klart

Da er alt klart før Rally Hokksund og vi gleder oss til å begynne i morgen. Det er meldt noe snø, men vi kjører som nummer 33. Alikevel håper vi på godt brøyta veier, noe som kan føre til at det blir ordentlig moro å kjøre i morgen. Kan nok bli en del tilskuere i morgen også, siden rallyet går på såpass sentrale steder.
Følg med på bloggen i morgen, for jevnlige oppdateringer!


Onkelen til Frank Tore, Børre Larsen fikk også sin plass på bilen i dag. Nå står alle bilene i Team Lienbuss Motorsport klare til å kjøres i morgen, og førere er ikke noe mindre klare enn bilene. Starten går kl 11 00 på Sanden Hotell, før Sirikjerkevegen og Hoensvannet skal kjøres første gang. Deretter går turen til service på Krokstadsenteret før de to etappene kjøres andre gang. Til slutt står vi forhåpentligvis på mål igjen utenfor hotellet i Hokksund. Under ser du bilene til de to andre i teamet.


Tom Kristian Lien                                                Lars Kirkerud

Nå er det igjen tid for å få seg litt søvn, selv om det som alltid er like vanskelig å sove fordi jeg er rastløs til å komme meg inn i bilen og gjøre det som har blitt jobben min. Nemlig å lose Frank Tore gjennom vinterkledde rallyveier…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s