Forberedelser før 2010 sesongen

Sesongstarten på Elverum nærmer seg ekstremt fort. Romjulsrally 2009 går av stabelen den 29 desember, noe som da selvfølgelig betyr at det er gjennomkjøring den 28. Men før den tid er det en del som skal gjøres. Bilen gjøres i disse dagene klar, og vi har fått skiftet bensintanken etter den uheldige hendelsen oppe på Hedemarken i slutten av desember.

Her har jeg samlet noen videoklipp fra årets sesong:

Numedalsrally – SS8

Aurskog Høland Rally – SS7 (Inboard)
Aurskog Høland Rally – SS2 og SS8
Aurskog Høland Rally – SS7

Aurskog Høland Rally – SS8

Rally Trøgstad – Inboard
Rally Trøgstad – SS3 og SS6

Flesbergsprinten – SS1 og SS3

Jeg kan trygt innrømme at jeg ikke har veldig mange timer under en bil, men etter ett år som kartleser har jeg allerede lært en del. Nå er jeg enda mer med på bilen og tar nye steg hver gang. Tok nettopp av støtdemperne (med god instruksjon fra Frank Tore 🙂 )

Vi gleder oss veldig til vintersesongen nå, og er spesielt spente med tanke på at vi nå går inn i sesong nr to, så når vi kommer til Sigdal i starten av januar er vi på “kjente” trakter igjen siden vi kjørte løpet i fjor. Notene vi skriver begynner virkelig å bli bra og detaljerte nå uten at det blir for mye. Vi håper at dette også gir positivt utslag når vi gasser avgårde borti Elverum i Romjula. Om en drøy måned braker det løs!

Førstkommende lørdag venter Solberg Extreme Motorshow i Telenor Arena, ett show vi selvfølgelig må få med oss. Bloggen blir oppdatert jevnt og trutt frem mot sesongstart.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s