Ford Fiesta ST

Vi går en svært spennende tid i møte. Bilen ( Nissan Almera GTi) som vi har kjørt de siste halvannen sesongene er solgt og erstattet med en Ford Fiesta ST. Vi føler at dette er ett viktig steg i riktig retning og vi får endelig kjøre en bil som går i NM-klasse.

DSC_0918 - Kopi
Her kjøres bilen av Jørn Moen under årets Rally Hokksund.

Som kjent hadde vi skaffet oss i en god ledelse i Norgescupen, men vi har dermed valgt og hoppe av denne cupen, for å gå over til N3 nå for å stille sterkere og bedre forberedt i NM-sesongen 2011. Målet er også å delta i den svensk-norske Topdriver-cupen hvor det eneste løpet som er kjørt i år, var Rally Sweden. I cupen gjenstår tre løp i Norge og to sommerløp i Sverige. Teamet ønsker å kjøre disse for å få mest mulig kjøretrening og matching fra sjåfører som regnes som noen av de største talentene i Sverige.

For mer informasjon om cupen se her:
Topdriver 2010

Almeraen har vært en super bil og starte med og det har vel omtrent vært problemfritt. Spennende blir det da å gå over til en ny bil, men Fiestan har utrolig gode kjøregenskaper og et bra potensiale slik at vi neste år kan begynne og hevde oss høyt på resultatlistene.

Nå regner vi med å få kjørt en eller to tester før Numedalsrally, slik at vi kan bli godt kjent og få noen mil med bilen. Numedalsrally går av stabelen på Rødberg, 6 mars.

Les hele nyheten på vår hjemmeside:
Spennende tider for Larsen Motorsport

———————-

Første utfordring skulle være Rally Finnskog. Kjøpet av ny bil ble ikke bestemt før torsdag før løpet så en optimal oppladning var det ikke, men slik ble det og teamet var fullstendig enige om at løpet skulle kjøres som en test. Etter gjennomkjøring fredag og en god oppladning på kvelden, gledet vi oss veldig til løpet. Vi hadde over 130 km med fartsetapper foran oss, noe som burde holde til å bli kjent med bilen og kanskje også sette noen gode tider utover dagen. Men det ble i stedet en marerittstart på lørdagen. Allerede etter 500 meter på SS1 skjedde det noe med overføringa i girkassa og den låste seg fullstendig i første gir. Det var ingen ting vi kunne gjøre med det og skuffelsen var ett faktum.

DSC02128 - Kopi
Bildet: Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen måtte gi seg allerede på starten på SS1.

Søndag ble alikevel en oppløftende dag. Vi fryktet at det skulle være en større feil i girkassa slik at vi måtte ta den ut og levere den, før så og få den tilbake og sette den inn igjen før Numedal. Feilen var så enkel som vi håpet den skulle være så bilen var klar igjen allerede søndag formiddag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s