Fornøyde med dagens noter


Vi er godt fornøyde med notene på dagens etapper. Vi har kjørt igjennom alle etappene i området rundt Hagfors, som altså er Vargäsen, Hagfors, Hagfors Sprint, Sägen, Fredriksberg, Lesjöfors og Rämmen. En maratondag som faktisk gikk veldig bra og det er ikke til å stikke under en stol at all notetreningen vår denne sesongen gir utslag på slike dager. Viktig med god flyt, ikke bare under løpet!

Litt for lite snø her borte i år, men det er heldigvis minusgrader og vinterlige forhold på etappene. Såla er nok 50/50, men når vi kommer er det uansett en del grus, i hvertfall andre gang gjennom etappene. Ryktene sier at det er bedre i Norge.

Dagens første etappe på gjennomkjøringa (bildet) var Vargåsen-etappen som også går først på lørdagen. Det er der det beryktede Colin’s Crest-hoppet er, hvor rekorden er på hele 37 meter. Vår Fiesta R2 vil nok ikke fly så langt, men under gjennomkjøringen ser det rett og slett ut som det skal gå rett til himmels 🙂

Da er vi straks i seng for å lade opp til en ny maratondag i morgen. Vi drar nordover mot Kongsvingerområdet rett før kl 06 og Opaker (SS3/SS6) er første etappe ut imorgen tidlig kl 08. Vi er spente på hvordan snøforholdene på de norske veiene er!

Advertisements

One thought on “Fornøyde med dagens noter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s