Hektisk avslutning på fredagen!

Etter en lærerik og relativt god dag, traff vi dessverre en stor stein tidlig på SS9 Torsby. Vi merket tidlig at steinen, som lå midt i sporet, skadet venstre bærebru og vi tok hensyn til dette ut etappen. På kveldsservicen i Hagfors Service Park skulle våre mekanikere rutinemessig skifte denne, men det viste seg at det også hadde blitt skade på traversen. Dermed måtte servicegutta utføre store nødreperasjoner og vi var 28 minutter for seint til tidskontrollen ut fra service. Dette medførte et tidstillegg på 4:40 og vi datt ned til 2. plass.

Vi kom oss ned til Karlstad og vant Super Special Stage (SS10) på Färjestad Travbane, før bilen får hvile seg i Parc Fermè.

Bilen skal nå være 100% igjen og selv om det resultatmessig ble snudd på hodet, er vi klare for å prøve å sette noen gode tider i morgen. Kjøringen i dag har gått greit og vi har gjort akkurat det teamet planla på forhånd, nemlig å kjøre med flyt uten å pushe grensene. Det er så ekstremt lærerikt og en kjempeerfaring å ta med seg videre om vi fullfører dette løpet!

Første etappe ut er SS11 Vargäsen med start 7:58 på første bil! Vi starter som bil nr 37 og kommer virkelig til å få oppleve folkemengdene som tar turen ut på de svenske skoger i helga. Følg med videre!

Advertisements

3 thoughts on “Hektisk avslutning på fredagen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s