Klart for nytt rally etter suksessen i VM!


Etter drømmeresultatet i VM Rally Sweden forrige uke er vi igjen klare for å gi gass i nytt løp. Denne gang er det et nasjonalt lite rally, som verken er VM eller NM, med seks fartsetapper som står på planen lørdag 18. februar. Rally Hadeland kjøres i området mellom Gran og Lygna, ja på nettopp Hadeland. Starten går kl 12 00 og de nasjonale bilene kjører først. Vi har startnummer 51 og er bil nummer to ut av de internasjonale bilene.

Fabrikken som drifter Ford World Rally Team med Petter Solberg og Jari-Matti Latvala har laget sak på vår prestasjon i VM-runden i Sverige. Den kan leses her:
M-Sport: WRC class victory for Larsen Motorsport

Etter en uke med etterarbeid fra svenske-oppholdet har vi valgt å stille til start på Hadeland for å få noen ekstra mil med fart bak rattet før neste NM-runde, men hovedsaklig på bakgrunn av at løpet teller i NMKs Rallycup 2012, der vi kjemper om verdifulle premier. Med mitt gull og Frank Tores sølv i fjorårets cup får vi gratis startkontigenter i nesten samtlige løp som har NMK (Norsk Motor Klubb) som arrangør i år.

Det er ingen gjennomkjøring for løpet og vi får dermed utdelt arrangørnoter. Med alt arbeidet vi legger ned i vårt notesystem vil det selvfølgelig bli helt feil å kjøre på arrangørnotene, men dette er dessverre ikke noe vi får gjort noe med og vi kan ikke gjøre annet enn å ta det som en ekstra utfordring. Det er også verdt å merke seg at mannen bak tredjeplassen i Rally Sweden, Mads Østberg, kommer til start i en BMW M3 og skal vise at han også kan ratte en versting av en nasjonalbil.

Følg med i morgen, så skal vi prøve å holde dere oppdatert!
Detaljert referat fra Rally Sweden kan du lese her:
Larsen Motorsport: Første VM-seier for Larsen og Eriksen!

God helg, godtfolk!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s