Klare for gjennomkjøring i hetebølgen i Finland!

Etter en innholdsrik dag er vi nå veldig klare for å begynne å skrive noter på de heftige Finlandsveiene. Gjennomkjøringen starter i morgen formiddag før den fortsetter grytidlig både tirsdag og onsdag. I kveld har vi hatt gjenomkjøringsmøte og planlagt alle tre dagene, så absolutt alt er under kontroll.

Vi ankom Jyväskylä allerede i 13-tiden, men dagen har vært fullbooket alikevel. Etter innsjekk på både service og hotell, jogget undertegnede, Frank Tore og Mads Østberg en god tur i solsteika (+28 grader i skyggen!) før den administrative innsjekken der alle papirer for hele rallyet ble gjennomført litt senere. Etter en god middag med teamet, som dermed inkluderer Mads Østberg og Jonas Andersson ligger alt til rette for gode noter…

og bare for å gjøre det klart. Første etappen vi skal kjøre igjennom er den kjente Urria-etappen med de vel så kjente Urria-hoppene. Følg med for oppdateringer etter dag en av gjennomkjøringen!

I dag lanserte vi forrsten også vårt forsøk på en videoblogg fra årets VM-runde på finske veier. Resultatet kan sees her:
https://www.youtube.com/watch?v=t0cEB–4nZU

Image
Vi var innom og sjekket veikarakteren like ved den legendariske etappen Ouninpohja på vår vei til Jyväskylä tidligere i dag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s