Ouninpohja… Jeg har ikke ord!

Image
Loeb ved starten på SS17/18 Ouninpohja under dagens recce.

En ny gjennomkjøringsdag er ferdig og vi har vært igjennom noen ekstremt raske etapper. Først ut var som kjent Ouninpohja, en berg og dalbane i toppfart. Etter en utforsking av de 26 stappfulle sidene med noter på denne etappen har vi totalt 92 hopp og løft fordelt på de 33 kilometerne! På etappene lengst syd, altså i området rundt Lahti er det veldig hardt veidekke og veiene er av god standard. Selv om de ikke er like røffe og svingete som etappene lenger nord, blir de like teknisk krevende da farten er så utrolig høy, samtidig som det er en del krøn både rett før og i svingene.

Tidligere denne måneden lagde wrc.com en artikkel om oss og Østberg. Den kan leses her: http://www.wrc.com/news/young-talents-get-star-backing/?fid=17032

Etter ny middag i Service Park, ble det et deilig kveldsbad fra bryggen rett på nedsiden for undertegnede. I kveld har vi rettet, finpusset og sett igjennom alle etappene fra gjennomkjøringen og er klare for recce på de tre gjenstående etappene i morgen tidlig. Over og ut fra Sokos Hotel Jyväshovi!


Foto: Per Larsen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s