Snart avreise til WRC i Spania!

Tidlig torsdag morgen om knapt ei uke, flyr undertegnede og teamsjef Morten Østberg til Barcelona og Spania for å kjøre Route Note Car for Mads Østberg og Jonas Andersson, i WCR Rally de Espana. Løpet er årets 13. runde og den siste i denne sesongens FIA World Rally Championship.

Jobben jeg skal gjøre er den samme som i Frankrike for en måned siden, nemlig å være co-driver for Morten Østberg når vi skal kjøre igjennom alle etappene kort tid før rallybilene. Vi legger da inn viktig informasjon i notene til Mads og Jonas, slik at dem kan kjøre 100% på notene deres selv om det har vært vær- og føreendringer.

Mads ligger før den siste runden på en fantastisk tredjeplass i VM-sammendraget, fire poeng foran Jari-Matti Latvala og 13 poeng foran Petter Solberg. Løpet går selvsagt på asfalt og det står om viktige VM-resultater! Jeg ser frem til å være en del av det, men med tanke på hvor mye som står på spill kribler det selvsagt også litt i magen.
Image
Litt mimring fra gullfeiringen etter at NM-gullet ble sikret på Hamar tidligere i høst.
Foto: Benjamin A. Ward – rallybilder.net

Tidligere i høst lagde nettsiden rallyrykter.no et innholdsrikt og spennende portrett av meg under kategorien kommende stjerner. Anbefaler selvfølgelig at dere tar en titt og leser igjennom: www.rallyrykter.no – Kommende stjerner: Torstein Eriksen

Følg med videre for spennende oppdateringer både før, under og etter WRC-løpet!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s